Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 26 грудня 2011 р.

Пусто якось...

От і все. Період практики завершився. Все закінчилось.  і вже не потрібно заходити сюди та щось пригадувати, дивитись повідомлення учасників... комінтувати. Пусто якось.  Але це був приємний та корисний досвіт. Це було ново та цікаво! Дякую!

3 коментарі:

  1. І мені приємно, що недаремно вас трошки помучила. Мені теж не вистачає такого спілкування, навіть попри те що дуже зайнята.

    Ще є прохання: я можу скинути макет нашої книжечки, там до деяких повідомлень хочеться додати коментарі, якщо є бажання можна подописувати.

    Зараз займаємось корекцією,виправляємо помилки, в стилістику майже не втручаємось, бо це епісторлярій, і мова має бути живою, мені подобається. Цікавим є все і ваші назви, і ваші позначки "))" . Ще треба зробити словничок, що ці молодіжні позначки позначають. То ж відпочивайте. але якщо є енергія і бажання є чим зайнятися. Завершимо цей проект будуть інші. Будемо раді, якщо візьмете участь.

    ВідповістиВидалити
  2. Шановні дописувачі! Так багато мовленнєвих помилок, що стало аж ніяково за тих, хто навчає наших дітей!! Ганьба!!

    ВідповістиВидалити
  3. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    Well over 160,000 men and women are trying a simple and secret "liquids hack" to burn 1-2lbs each and every night in their sleep.

    It is simple and works all the time.

    This is how you can do it yourself:

    1) Grab a drinking glass and fill it up half glass

    2) Proceed to learn this amazing HACK

    you'll be 1-2lbs lighter the next day!

    ВідповістиВидалити