Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 8 грудня 2011 р.

Вчтелі ми, мабуть...)


Добігає кінця ще один тиждень практики. Дуже багато справ, тому давно не писала. Уроки, уроки, уроки. Провела перший заліковий урок з мови. Він не дуже вдався. Трохи розхвилювалася, забула про один етап, та все потім пішло не так як потрібно.. Але багато чого було й доброго, добре ми з ними погралися, учні були занадто активні та майже всі отримали оцінки. Але все одно я сама собі не сподобалась. Потім подивилася заліковий урок Зої, провела всі свої уроки за розкладом. Завтра прийду до Улі на заліковий урок та класну годину. Та до Олени на заліковий урок. Треба готуватися до літератури! Вірші... Як би так цікаво їх дати) Щоб діти зрозуміли та щоб присутні побачили щось цікаве для себе=) Поки що мало ідей(

Ще хотіла додати, що дуже подобається взаємодопомога. Наша, студентська. Коли готуємося до уроку та не встигаємо, завжди інші дівчата прийдуть на допомогу. Це дуже радісно. На жаль у мого 6 класу я такого ще не бачу. Вони навпаки "здають" своїх однокласників, якщо щось не так.=(
Може маленькі ще. Не розуміють.

М.Ще перевіряю зошити. Учнівські твори.

Каряво написала. Сподіваюсь зрозумієте, що мала на увазі)

3 коментарі:

  1. аааа....коли вони здають друг друга...то дуже смішно, але посмішку тримати здоводиться у собі...просто доводиться іноді витрачати час уроку на пояснення, як потрібно ставиться до своїх однокласників...з часом вони стали менше це робити...це радує)))
    так що, Інно, я тебе розумію)))
    а щодо уроку, нажаль не маю можливості відвідувати ваші уроки, але сподіваюсь, що є позитивний результат, а на помилках вчаться!!! так що все буде гаразд!!!

    ВідповістиВидалити
  2. От цікаво, коли вчитель говорить, що забув один етап.
    Інночко, проблема не в тому, що всі етапи не забути. А підготуватися так, щоб добре розуміти і памятати логіку уроку: що і для чого робите. А у вас (як і у всіх початківців) проблема в тому, що не вмієте швидко приходити до тями, орієнтуватися, якщо щось відбулося не так, як ви собу уявляли. Хоча таке буває і досвідчених, просто вони легше таких ситауціях орієнтуються. Ваше основне зараз завдання опанувати свої емоції і як можна чіткіше уявляти мету і послідовність майбутньої роботи на уроці. Я, звичайно, розумію вашу самокритичність, але зараз я сподіваюсь ви попробуєте попрацювати над собою (як ми домовились). Ще чекаю від вас уроків не для О.А, а для дітей. Домовились.

    ВідповістиВидалити