Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 17 грудня 2011 р.

Останній день

Вчора подивилася останні залікові уроки. Уля провела останній урок мови у 5-А, а Олена - літератури у 7-А. Дівчата молодці. Уроки були цікавими та корисними. Учні добре засвоїли тему. 


Уляна використовувала такі методи як: асоціативний кущ, творче уявлення, вибірковий диктант, розподільний диктант, творче складання словосполучень, тощо. Учні працювали дуже активно, чітко. Помітно було, що учні звикли за 2 місяці до Уляни Миколаївни. Їм було трохи сумно, що то був їх останній урок із студенткою-практиканткою!









***
Щодо уроку Олени. У неї діти вже доросліші та не такі емоційні. Урок теж був дуже цікавий та продуктивний. Олена використала кросворд на початку уроку, щоб визначити тему уроку. Також учні читали за ролями, відповідали на проблемні питання, також була евристична бесіда за прочитаним текстом та, нарешті, сенкан, який дуже сподобався учням. Хоча вони й уперше про нього чули, вони швидко зрозуміли, що саме від них хочуть та продемонстрували свої знання та думки за допомогою створення сенкану.





2 коментарі:

  1. Дівчата, ви відчуваєте, що ви так подорослішали?
    Переглядала фото і відео. Як цікаво, скільки змін, такі справжні моменти учительського спілкування.

    ВідповістиВидалити